Причиною вибуху в гаражі на Рогані стала несправність газового обладнання автомобіля – поліція (фото, відео)

Фото: kh.dsns.gov.ua

Причиною вибуху в гаражі у гаражному кооперативі по вулиці Зеленодольській на Рогані, за попередніми висновками, стала несправність газового обладнання автомобіля.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Нацполіції області.

В результаті події загинули три харків’янина 36, 24 та 21 року, які знаходились в приміщенні гаража.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу (вбивство) з приміткою “нещасний випадок”.

Прес-служба Головного управління ДСНС у Харківській області повідомила, що о 5:30 на номер “101” надійшло повідомлення про вибух у гаражі №512 гаражного кооперативу “Слобода”. До місця події було направлено три відділення на автоцистернах для гасіння пожежі. Прибувши на місце події о 5:38, пожежні побачили руйнування стін гаражу та плит перекриття, а також загоряння.

Пожежу локалізовано о 6:16. Після огляду місця пожежі о 8:40 було виявлено тіло загиблого чоловіка, який знаходився у гаражі поруч з автомобілем. Для розборки конструкцій та підняття плит перекриття до місця події направлено автокран комунальної службі міста та екскаватор аварійно-рятувального загону спеціального призначення. О 8:30 було розпочато роботи по підійманню плит перекриття та о 8:50 виявлено тіла ще двох загиблих чоловіків у автомобілі.

Як повідомляв Харків Times , в одному з гаражів гаражного кооперативу “Слобода” на Рогані, сьогодні, 30 листопада, стався вибух, загинули три людини.

Пізнішк поліція підтвердила загибель трьох людей від вибуху газового балону.